Top 10 Populairste Verkopers

  1. Kiss: Kiss is een bekend merk dat een breed scala aan kunstnagelproducten aanbiedt, variƫrend van nagellijm en nageltips tot complete kunstnagelkits. Ze staan bekend om hun innovatieve ontwerpen en gebruiksvriendelijke producten.
  2. Elegant Touch: Elegant Touch staat bekend om hun hoogwaardige kunstnagels en nagelproducten. Ze bieden een verscheidenheid aan stijlen, van klassiek en verfijnd tot trendy en gedurfd, waardoor klanten een ruime keuze hebben.
  3. Static Nails: Static Nails staat bekend om hun hoogwaardige, herbruikbare kunstnagels die worden geleverd in een verscheidenheid aan stijlen, vormen en lengtes. Hun nagels worden geprezen om hun duurzaamheid en realistische uitstraling.
  4. Impress: Impress is populair vanwege hun gebruiksvriendelijke, zelfklevende kunstnagels die gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen zijn. Ze bieden een breed assortiment aan stijlen, van klassiek tot trendy.
  5. OPI: OPI is een gerenommeerd merk in de nagelindustrie, vooral bekend om hun professionele nagellakken van hoge kwaliteit. Ze bieden ook een scala aan kunstnagelproducten en accessoires.
  6. Dashing Diva: Dashing Diva staat bekend om hun innovatieve nagelproducten, waaronder nagelwraps, gellak en kunstnagels. Ze bieden trendy ontwerpen die gemakkelijk thuis kunnen worden aangebracht.
  7. Gelish: Gelish is gespecialiseerd in gel-nagellaksystemen van professionele kwaliteit. Ze bieden duurzame en langdurige oplossingen voor kunstnagels, met een breed scala aan kleuren en afwerkingen.
  8. CND (Creative Nail Design): CND is een toonaangevend merk in de nagelindustrie, bekend om hun hoogwaardige nagelproducten en innovatieve technologieƫn. Ze bieden professionele kunstnagelproducten en behandelingen voor zowel salonprofessionals als thuisgebruikers.
  9. Mia Secret: Mia Secret is een populair merk dat een breed scala aan nagelproducten aanbiedt, waaronder kunstnagels, acryl- en gelsystemen, nagellak en accessoires. Ze staan bekend om hun betaalbare prijzen en kwaliteitsproducten.
  10. Kiara Sky: Kiara Sky is bekend om hun hoogwaardige nagelproducten, waaronder acryl- en gelsystemen, nagellak en nagelverzorgingsproducten. Ze bieden trendy kleuren en innovatieve producten die geliefd zijn bij zowel professionals als thuisgebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *